Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ecomare-zomerkampen


Houd je van de zee, natuur, dieren en actief buiten bezig zijn? En ben je tussen de 8 en 15 jaar oud? Dan zijn de zomerkampen van Ecomare echt iets voor jou! We ontdekken Texel van alle kanten. Je komt in het bos, op het strand, de duinen en het wad. Bij Ecomare mogen we overal komen, ook achter de schermen!

Er is op Texel heel veel te doen en te beleven; van 's nachts vleermuizen zoeken tot vissen met een sleepnet, van pannenkoeken bakken in het bos tot barbequen naast de zeehonden. Slapen doen we in een groepsverblijf in het bos. Met een kudde Schotse Hooglanders als buren.

In 2017 zijn er twee kampweken: van 31 juli t/m 4 augustus en van 7 t/m 11 augustus. Een week kamp kost € 280,-.

Meegaan als begeleider


Lijkt het je leuk om als begeleider mee te gaan op zomerkamp? Ben je minimaal 18 jaar oud, geïnteresseerd in de natuur en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan is het vast iets voor jou! Tijdens een weekend in het voorjaar leren de begeleiders elkaar kennen en wordt het programma grondig doorgesproken.

Als je wilt helpen om het zomerkamp tot een succes te maken, kan je contact opnemen met Pierre Bonnet via educ@ecomare.nl of 0222-317741. Vanzelfsprekend zijn er voor begeleiders geen kosten verbonden aan de kampweek.

Facebook


Bekijk op de speciale Facebook-pagina van de Ecomare-zomerkampen wat we in 2016 zoal hebben beleefd!

Wil je je aanmelden of meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in!


Aanmelding:
Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Leeftijd:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Janneke Bakker

Educatie – De zee, daar heb ik wel wat mee. Ik heb biologie gestudeerd en de Pabo gedaan. Ik vind het leuk mensen enthousiast te maken voor de zee en alles wat daarin leeft. Werken bij Ecomare is dus super leuk. Heerlijk met groepen in de natuur bezig zijn. Het is elke keer weer anders.