Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ecomare-zomerkampen


Houd je van de zee, natuur, dieren en actief buiten bezig zijn? En ben je tussen de 8 en 15 jaar oud? Dan zijn de zomerkampen van Ecomare echt iets voor jou! We ontdekken Texel van alle kanten. Je komt in het bos, op het strand, de duinen en het wad. Bij Ecomare mogen we overal komen, ook achter de schermen!

Er is op Texel heel veel te doen en te beleven; van 's nachts vleermuizen zoeken tot vissen met een sleepnet, van pannenkoeken bakken in het bos tot barbequen naast de zeehonden. Slapen doen we in een groepsverblijf in het bos. Met een kudde Schotse Hooglanders als buren.

Er zijn twee weken waaruit je kunt kiezen: van 1 t/m 5 augustus en van 8 t/m 12 aug 2016. Een week kamp kost € 260,-. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Tot ziens op Texel!

Facebook


Bekijk op de speciale Facebook-pagina van de Ecomare-zomerkampen wat we in 2015 zoal hebben beleefd!

Heb je er al zin in? Vul dan onderstaand formulier in!


Aanmelding:
Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Leeftijd:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Laurens van Kooten

Dierverzorging & Educatie - Ik vind dat een uur zonder natuur een verloren uur is. Lekker door het slik baggeren daar doe je me een plezier mee. Dan vind ik alles mooi, de zee, de lucht, de wind en alle dieren zoals vogels, vissen en alle andere dieren in het water op en in de bodem. Echte kwallen zijn mijn favorieten.