Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ecomare-zomerkampen


Houd je van de zee, natuur, dieren en actief buiten bezig zijn? En ben je tussen de 8 en 15 jaar oud? Dan zijn de zomerkampen van Ecomare echt iets voor jou! We ontdekken Texel van alle kanten. Je komt in het bos, op het strand, de duinen en het wad. Bij Ecomare mogen we overal komen, ook achter de schermen!

Er is op Texel heel veel te doen en te beleven; van 's nachts vleermuizen zoeken tot vissen met een sleepnet, van pannenkoeken bakken in het bos tot barbequen naast de zeehonden. Slapen doen we in een groepsverblijf in het bos. Met een kudde Schotse Hooglanders als buren.

Voor 2016 zitten beide kampweken (van 1 t/m 5 augustus en van 8 t/m 12 aug) vol. Informatie opvragen en eventueel op de wachtlijst komen voor als iemand uitvalt, is nog wel mogelijk. Een week kamp kost € 260,-. Anders misschien tot volgend jaar?!

Begeleiders gezocht


Voor de tweede kampweek (van 8-12 aug) zijn we nog op zoek naar begeleiders. Ben je minimaal 18 jaar oud, geïnteresseerd in de natuur en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan is het misschien iets voor jou om begeleider te worden! Tijdens een weekend in het voorjaar leren de begeleiders elkaar kennen en wordt het programma grondig doorgesproken.

Als je wilt helpen om het zomerkamp tot een succes te maken, kan je contact opnemen met Pierre Bonnet via educ@ecomare.nl of 0222-317741. Vanzelfsprekend zijn er voor begeleiders geen kosten verbonden aan de kampweek.

Facebook


Bekijk op de speciale Facebook-pagina van de Ecomare-zomerkampen wat we in 2015 zoal hebben beleefd!

Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in!


Aanmelding:
Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Leeftijd:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Dick Schermer

Educatie - De natuur houdt mij altijd bezig. Met het puur genieten, het onderzoeken van vogels, planten en kleine dieren en met het overbrengen van deze liefde voor de natuur. Zo kan ik verwonderd zijn over de oneindigheid van de sterrenhemel, het boeiende gedrag van spinnen tijdens het weven van een web en het kleurenpalet van roodtinten in de herfst.