Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Ecomare-zomerkampen


Houd je van de zee, natuur, dieren en actief buiten bezig zijn? En ben je tussen de 8 en 15 jaar oud? Dan zijn de zomerkampen van Ecomare echt iets voor jou! We ontdekken Texel van alle kanten. Je komt in het bos, op het strand, de duinen en het wad. Bij Ecomare mogen we overal komen, ook achter de schermen!

Er is op Texel heel veel te doen en te beleven; van 's nachts vleermuizen zoeken tot vissen met een sleepnet, van pannenkoeken bakken in het bos tot barbequen naast de zeehonden. Slapen doen we in een groepsverblijf in het bos. Met een kudde Schotse Hooglanders als buren.

Er zijn twee weken waaruit je kunt kiezen: van 1 t/m 5 augustus en van 8 t/m 12 aug 2016. Een week kamp kost € 260,-. Het tweede kamp zit echter al vol, dus opgeven is alleen nog mogelijk voor de eerste week. Inschrijven kan via onderstaand formulier. Tot ziens op Texel!

Begeleiders gezocht


Voor de tweede kampweek (van 8-12 aug) zijn we nog op zoek naar begeleiders. Ben je minimaal 18 jaar oud, geïnteresseerd in de natuur en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan is het misschien iets voor jou om begeleider te worden! Tijdens een weekend in het voorjaar leren de begeleiders elkaar kennen en wordt het programma grondig doorgesproken.

Als je wilt helpen om het zomerkamp tot een succes te maken, kan je contact opnemen met Pierre Bonnet via educ@ecomare.nl of 0222-317741. Vanzelfsprekend zijn er voor begeleiders geen kosten verbonden aan de kampweek.

Facebook


Bekijk op de speciale Facebook-pagina van de Ecomare-zomerkampen wat we in 2015 zoal hebben beleefd!

Heb je er al zin in? Vul dan onderstaand formulier in!


Aanmelding:
Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
Leeftijd:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
Opmerkingen:

Els Wennekendonk

Educatie - Na jaren in het onderwijs en theater kon ik bij Ecomare nieuwe ideeën aanleveren voor de poppenkast en het natuurtheater. Krabben vangen is mijn favoriete bezigheid. Niet voor in de soep, want krabben zijn zulke leuke dieren! Hoe mannetjes met hun vrouwtjes omgaan bijvoorbeeld. En hoe ze eten, hapje voor hapje. Geweldig!