Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Adopteer een zeehond


Door een zeehond te adopteren, betaal je mee aan de vis, de dierenarts, de verzorging en de huisvesting van de zeehonden. Je kunt kiezen uit onderstaande vier zeehonden uit de vaste groep. Zij staan symbool voor alle zeehonden die bij Ecomare worden verzorgd, zowel in de vaste groep als in de opvang. Door op hun naam te klikken, krijg je meer informatie over de dieren.

Ik wil een zeehond adopteren:


Voorwaarden


Download hier de voorwaarden voor het afgeven van een machtiging.

Jouw gegevens


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De machtiging wordt via een beveiligde verbinding verstuurd. Indien er onterecht is geïncasseerd, of als je het niet eens bent met het bedrag, kun je binnen 60 dagen je bank vragen het bedrag terug te boeken. De doorlopende machtiging kan op elk moment schriftelijk, mondeling of telefonisch worden opgezegd.

Adopteren van Rob, Rianne, Karien of Annie kan vanaf € 48,- per jaar of € 4,- per maand. Je krijgt een adoptiepakket met o.a. een mooie foto van 'jouw' zeehond en een entreekaartje voor Ecomare. Twee keer per jaar ontvang je de nieuwskrant 'Ecomare bericht' en via e-mail kun je elke maand de digitale Nieuwsbrief krijgen.

Gebruik het mailformulier om je aan te melden en je krijgt een adoptiepakket thuisgestuurd.

Adoptiezeehond cadeau geven?


Vermeld bij de opmerkingen de naam en het adres van degene die het cadeau krijgt. Je kunt ook tijdens kantooruren bellen om het te regelen: 0222-317741.

Liever geen machtiging?


Maak dan je bijdrage over op rekeningnummer NL90 ABNA 0893463612 onder vermelding van 'nieuwe Adoptie', je voorkeur voor Rob, Rianne, Annie of Karien en je naam en adres. Voor de zekerheid is het fijn als je ook een mailtje stuurt aan vrienden@ecomare.nl, omdat de adresgegevens niet meer automatisch worden doorgegeven door de bank.

Als je vanuit het buitenland je bijdrage overmaakt gebruik je IBAN: NL90 ABNA 0893 4636 12 en BIC: ABNANL2A, op naam van Ecomare, Ruijslaan 92, 1796 AZ De Koog, Nederland.

Janny Rozendaal

PR - Met Marion doe ik de donateuradministratie: wij onderhouden het adressenbestand, registreren betalingen en versturen post. Ik span mij nu in voor de zeehonden - mijn moeder deed dat in de jaren dertig al: zij had toen thuis een huiler die zij zelf verzorgde. Die zeehond is later naar Artis gegaan want Ecomare bestond nog niet. Via haar verhalen is de liefde voor dieren overgeslagen op mij.