Swoosh
 

Adopteer bruinvis Michael

Michael is een speelse, vriendelijke bruinvis. Hij is als heel jong dier gevonden op het strand. Hij heeft daardoor niet van zijn moeder kunnen leren hoe hij moet jagen. Michael deelt zijn verblijf met Dennis. Ook Dennis kan zich niet zelf redden in het wild. Bruinvissen zijn slimme dieren die graag spelen met de dierverzorgers. Via de onderwaterramen kun je ze heel goed bekijken. Soms zwemmen ze zelfs naar je toe.

Bruinvis Michael onder water bij Ecomare

Wat houdt een adoptie in?

Je kunt bruinvis Michael adopteren vanaf € 72,- per jaar of € 6,- per maand. Het is een symbolische adoptie. Je bent ook niet de enige die Michael adopteert. Dankzij alle adoptanten samen kan Ecomare voor de dieren blijven zorgen.

Wat krijg je ervoor?

Als nieuwe adoptant krijg je een envelop thuisgestuurd met daarin onder andere een grote foto van Michael, informatie over hem en een entreekaartje voor Ecomare. Verder ontvang je het krantje ‘Ecomare bericht’, maandelijks een nieuwsbrief per e-mail en elk jaar een nieuwe foto. Op de jaarlijkse donateursdagen ben je van harte welkom.

Adoptie Michael cadeau geven

Geef eens een bruinvis cadeau! Leuk voor een verjaardag, huwelijk of jubileum. Vermeld bij de opmerkingen in het formulier de naam en het adres van degene die het cadeau krijgt. Je kunt ook tijdens kantooruren bellen om het te regelen: 0222-317741.

Liever geen machtiging?

Maak dan je bijdrage over op rekeningnummer NL90 ABNA 0893463612 onder vermelding van ‘Nieuwe Adoptie Michael’ en je naam en adres. Voor de zekerheid is het fijn als je ook een mailtje stuurt aan vrienden@ecomare.nl.

Belastingvoordeel

Om een gift van de belasting te mogen aftrekken, is een schenkingsformulier nodig. Je legt je dan voor minimaal vijf jaar vast voor een door jezelf te bepalen jaarbijdrage. Je kunt het formulier hier downloaden en invullen. Je kunt het schenkingsformulier desgewenst ook opvragen via vrienden@ecomare.nl. Voor meer informatie over periodiek schenken staat Marion Barth je graag te woord. Zij is te bereiken via 0222-317741 of marionbarth@ecomare.nl.

Vanuit het buitenland

Als je vanuit het buitenland je bijdrage overmaakt gebruik je IBAN: NL90 ABNA 0893 4636 12 en BIC: ABNANL2A, op naam van Ecomare, Ruijslaan 92, 1796 AZ De Koog, Nederland.

Ja, ik adopteer Michael

Ik betaal per *

Bedrag *

Mijn gegevens

Waar gebruiken wij uw gegevens voor?

(Velden met een * zijn verplichte velden)

Michael

Michael is een speelse, vriendelijke bruinvis. Hij is als heel jong dier gevonden op het strand. Hij heeft daardoor niet van zijn moeder kunnen leren hoe hij moet jagen.

Adopteer Michael

Ontvang onze nieuwsbrief


Waar gebruiken wij uw gegevens voor?


Volg ons

Deel ook jouw ervaring met #EcomareTexel