Swoosh
 

Word Vriend

Hulp bieden aan dieren in nood is een van de doelstellingen van Ecomare. Maar ook: gezonde zeehonden in een schone zee, mensen kennis laten maken met de natuur op Texel en Werelderfgoed Waddenzee, het belang van behoud en bescherming van de waddennatuur onder de aandacht brengen. Op al deze vlakken zet Ecomare zich in. Vind jij het ook belangrijke doelstellingen en wil je helpen ze te realiseren? Word dan Vriend van Ecomare! Je bent al Vriend vanaf € 24,- per jaar. Je ontvangt dan het krantje ‘Ecomare bericht’, maandelijks een nieuwsbrief per e-mail en een entreekaartje. Op de donateursdagen ben je van harte welkom.

Liever geen machtiging?

Maak dan je bijdrage over op rekeningnummer NL90 ABNA 0893463612 op naam van Ecomare, De Koog, onder vermelding van ‘nieuwe Vriend’ en je naam en adres. Voor de zekerheid is het fijn als je ook een mail stuurt naar vrienden@ecomare.nl.

Belastingvoordeel

Met een schenkingsformulier maak je je gift aftrekbaar van de belasting. Je legt je dan voor minimaal vijf jaar vast voor een door jezelf te bepalen jaarbijdrage. Je kunt het formulier hier downloaden en invullen. Je kunt het schenkingsformulier desgewenst ook opvragen via vrienden@ecomare.nl. Voor meer informatie over een periodieke gift staat Eva van Ginkel je graag te woord. Zij is te bereiken via 0222-317741 of  EvavanGinkel@texelsmuseum.nl.

Vanuit het buitenland

Als je vanuit het buitenland je bijdrage overmaakt gebruik je IBAN: NL90 ABNA 0893 4636 12 en BIC: ABNANL2A, op naam van Ecomare, Ruijslaan 92, 1796 AZ De Koog, Nederland.

Voorwaarden bij het afgeven van een machtiging

Voorwaarden van online doneren.Ja, ik word Vriend van Ecomare

Ik betaal per *

Bedrag *

Mijn gegevens

Waar gebruiken wij uw gegevens voor?

(Velden met een * zijn verplichte velden)